Webáruház frissítés

Webáruház frissítés, átállás, tulajdonos váltás, új telefonszám és a meglévő termékek frissítése továbbra is a vegánság és az egészséges életmód szellemében.

Kedves vásárlóink!

A webáruházban tulajdonos váltás történt. Nemsokára új arculattal, a meglévők mellett új szállítási módokkal, a megrendelhető termékekkkel kapcsolatos tesztekkel, élményszerű leírásokkal, és számos az egészséges és tudatos életmóddal kapcsolatos cikkel jelentkezünk. A kosár termékmennyiségtől függő, aktuális postaköltségének megjelenítése folyamatban.
Bár fizikai boltunk megszűnt, a webshop továbbra is üzemel és hamarosan a személyes átvételt is megoldjuk. Addig is a rendelések teljesítése egy héttel eltolódhat.
Webáruházunkban továbbra is kizárólag vegán termékeket, illetve az egészséges életmódot segítő eszközöket lehet vásárolni.
Az arculatváltással egyidőben áttekintjük, frissítjük, kibővítjük a teljes termékskálát és a velük kapcsolatos információkat.
Amennyiben bizonyos profilunkba illeszkedő termékeket vásárolna, de nem találja áruházunkban vagy bármilyen segítő észrevétele van, kérjük írjon.

 

Megértésüket köszönjük.

Az edenbio.hu új csapata

Új eléretőségünk:

Telefon:  0620/8517799

Email:     gaiavitaminkft@gmail.com